Show Your Colors Teaparty 21 november

by | Nov 10, 2010 | Events | 0 comments

Uitnodiging Kom ook en laat jezelf zien!
@
Show Your Colors Tea Party
Fertile Ground Studio
Amsterdam-Oost
21 November
14.00-17.00

Je bent van harte welkom op deze zondagmiddag om jezelf te laten zien, andere bijzondere mensen te ontmoeten en geinspireerd te raken door nieuwe ideeen over onze toekomst.
Fertile Ground Alliantie is een netwerk van creatieve, nieuwe professionals, kunstenaars, artiesten en spirituele werkers.

Wij willen onszelf graag introduceren en kennis met je maken. Wie ben jij, wie zijn wij en waar gaan we naar toe? Kunnen we iets doen om krachten te bundelen en samen te werken aan een mooie samenleving?

Het programma van die dag is een collectie van korte voorstellingen, demonstraties en presentaties van de Alliantie leden en gasten die hun passie, talent of visie over het leven, kunst en samenleving willen delen met jou.

Er wordt Marokaanse, Engelse en Indiase thee geserveerd met heerlijke cake, koekjes en kleurrijke sandwiches. Uw gastvrouw is kunstenares en entertainer Galitta Tassa, die al de gasten zal inspireren hun talenten te laten zien en hun volle potentieel te ontdekken.
Dus heb je zin in een leuke, insprirerende, bijzondere en gezellige zondagmiddag, kom dan ook en neem een vriend/vriendin mee!

Fertile ground studio 2d oosterparkstraat 227, OCK building, Amsterdam

Pin It on Pinterest

Shares
Share This